Belettering velomobiel

Belettering velomobiel

Op een zonnige winderige voormiddag afgesproken met de mensen van SignMania om een beletteringsproject voor potentiële klanten (adverteerders) te bespreken.

Het was een aangenaam fietsritje langsheen het prachtige fietsroutenetwerk dwars door midden het prachtige en immer groene Limburg.

De ontvangst was vriendelijk en bijzonder enthousiast door de mensen van SignMania.  Zo enthousiast zelfs, van de verschijning van de velomobiel, dat ze per direct voorstelden hun reclame op de fiets wilde aanbrengen.

Je merkt aan alles dat SignMania passie uitstraalt voor hun werk.  We bespraken even algemeen de mogelijkheden van de bestickering met ook oog voor het veiligheidaspect en opvallen in het verkeer.  Voor de rest krijgt de adverteerder de volledige vrijheid om de huisstijl of ideeën over te brengen in het ontwerp.

Het enthousiasme van SignMania bracht alvast een deal op voor minstens 1 jaar advertentieruimte.  Bij wijze van testcase kan deze ervaring worden gebruikt voor toekomstige klanten van Vélopromobiel.  Een win-win situatie voor alle partijen.

To be continued…